Acteren

Nena Maesen commercial Impermo

Acteren is iets waar ik al van kinds af aan interesse in heb. Toen ik klein was, probeerde ik mijn eigen filmpjes te maken waar ik dan een eigen verzonnen rol in had of deed ik bepaalde mensen na die ik op tv zag.

Ik had de smaak helemaal te pakken en schreef me later in bij enkele castingbureaus. Toen ik 9 jaar was, had ik mijn eerste kleine opdracht. Ik mocht als figurant meedoen in een videoclip van 2 Fabiola. Ik vond dit echt geweldig!

Vervolgens heb ik nog in verschillende dingen mogen figureren, zo deed ik mee als figurant in: de videoclip van Move Tegen Pesten, FC De Kampioenen 3, De Familie Claus 2, De Familie Claus 3, Close, Hoodie, Lisa, de videoclip van Camille Dhont, Knokke Off,… Niet alleen voor de camera staan vind ik er leuk aan, maar ook al het werk dat er achter de camera gebeurd vind ik geweldig om te zien!

Toen ik 11 was, heb ik twee jaar Musicalschool gevolgd om wat kennis te maken met het acteren en eens zelf te ervaren hoe het er echt aan toe gaat. Hier heb ik ook de kans gekregen om in twee musicals te mogen meespelen. Ik vond het echt geweldig!

Op mijn 16de heb ik mijn eerste ‘grote’ rol gekregen in een commercial. Deze draaidag kan ik echt omschrijven als een van de bijzonderste dagen uit mijn leven. Wauw! Ik vond dit echt een heel leuke ervaring!

Ik hoop dat er nog veel van deze bijzondere dagen mogen komen. 🙂