Film

Nena Maesen film

Toen ik kind was, vond ik het al helemaal geweldig om video’s te maken. Ik kan me nog goed herinneren dat ik een ‘horror’ filmpje had gemaakt. Ik begon met alle filmpjes op te nemen (waar ik dan de hoofdrol in had :)) en ging ze vervolgens allemaal bewerken en via iMovie op mijn gsm monteren. Na verschillende uren eraan gewerkt te hebben, was mijn ‘film’ eindelijk af en keek ik er honderden keren naar, omdat ik er zo trots op was.

Door de jaren heen, heb ik nog verschillende filmpjes gemaakt. Zo maak ik vaak verschillende video’s op mijn vakantie, die ik dan op het einde van de reis monteer tot één filmpje zodat ik alle mooie herinneringen nog eens kan bekijken.

De soort filmpjes die ik nog graag opneem zijn casting filmpjes. Acteren is ook iets wat ik heel graag doe en wanneer ik me dan voor een rol wil inschrijven, moet je vaak enkele scènes spelen en deze dan zelf opnemen. Ik vind het niet alleen geweldig om me in te leven in een rol, maar ook het namaken van de scène die in het script beschreven staat vind ik geweldig om te doen!

Eén van mijn dromen is dan ook om eens een eigen film te maken, die misschien wel eens in de cinema’s gedraaid wordt. 🙂