Reizen

Nena Maesen reizen

Wanneer ik op reis ben, voel ik me helemaal openbloeien en vol creativiteit zitten. Ik vind het echt geweldig om te doen!

Al van toen ik enkele weken oud was, ging ik al op vakantie. Mijn eerste reis was naar Oostenrijk, toen ik 6 weken was. Hier kan ik me natuurlijk niet meer veel van herinneren, maar ik zal het absoluut heel fijn gevonden hebben als ik zie hoe tof ik het nu vind.

Na mijn eerste reis ben ik nog op veel meer verschillende plekjes geweest. Zo heb ik al verschillende landen mogen ontdekken: Portugal, Slovenië, Amerika, Italië, Zwitserland, Canada, Duitsland, Spanje, Frankrijk,…

In Canada heb ik een maand rondgetrokken. Hier bezocht ik: Vancouver, Banff National Park, Jasper National Park, Clearwater, Kamloops, Ucluelet, Nanaimo, Whistler,…

Amerika, daar ben ik al drie keer heen gereisd. Bijna de hele zomervakantie lang, trok ik er met mijn ouders rond. Hier bezocht ik: New York, Hollywood, Las Vegas, Los Angeles, Californië, San Francisco, Grand Canyon National Park, Arizona, Denver, Yellowstone National Park, Miami, Orlando, Key West, Key Largo, Kennedy Space Center,…

Reizen is echt iets waar ik helemaal gelukkig van word. Als het aan mij lag, zat ik het hele jaar te reizen!